Перегляд зібрання за групою - Теми kefir

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022The influence of dietary fiber in defatted sesame flour on kefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2022The influence of dietary fiber in rice bran on kefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2022The Influence of the Introduction of Fibre-rich Bran on the Quality of KefirQin, Xuanxuan; Samilyk, Maryna; Luo, Yanghe; Цинь, Сюаньсуань; Самілик, Марина Михайлівна; Луо, Янге
2019Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірівСамілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna
2019Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжутуСамілик, М. М.; Сюаньсюань, Цзін; Івченко, С. С.; Самилык, М. М.; Сюаньсюань, Цзин; Ивченко, С. С.; Samilyk, M. М.; Xuanxuan, Jing; Ivchenko, S. S.
2025Проект міні-цеху з комплексної переробки молокаГайдар, М. А.; Haidar, M. A.
2025Проект цеху з виробництва кисломолочних продуктів в Роменському районіКлімчук, Олена Василівна; Klimchuk, О. V.