Перегляд зібрання за групою - Теми meat ducks
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці | Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталья Владимировна; Тищенко, Василий Иванович; Пасечный, Василий Николаевич; Bozhko, Natalia Vladimirovna; Tishchenko, Vasily Ivanovich; Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
2018 | Розробка рецептури та технології виробництва м'ясо-місткої варено-копченої ковбаси з м’ясом водоплавної птиці із використанням екстракту розмарину | Омельяненко, Тетяна Вячеславівна; Омельяненко, Татьяна Вячеславовна; Omelianenko, Tatiana Vicheslavovna |