Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4779
Назва: | Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці |
Інші назви: | Экстракт клюквы в технологии вареных колбас с мясом водоплавающей птицы Cranberry extract in the technology of boiled sausages with meat waterfowl |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасечный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tishchenko, Vasily Ivanovich Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
Ключові слова: | м'ясо качки м’ясомістка варена ковбаса окислення ліпідів мясо утки мясосодержащая вареная колбаса окисление липидов meat ducks meat-containing cooked sausage lipid oxidation |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Екстракт журавлини в технології варених ковбас з м’ясом водоплавної птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісний Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології» / ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. – Львів, 2017. – Т. 19, № 75. - С. 106-109. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена дослідженню ефективності використання екстракту журавлини в технології м’ясомістких варених ковбас із м’ясом качки Пекінської та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена исследованию эффективности использования экстракта клюквы в технологии мясосодержащих вареных колбас с мясом утки Пекинской и мясом индюка механической обвалки. |
Опис: | The article is devoted to the study of the efficacy of use of cranberry extract in the technology of meat-containing cooked sausages with Peking duck meat and Turkey meat mechanically separated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4779 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1080-2096-1-SM.pdf | 314,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.