Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5303
Назва: Розробка рецептури та технології виробництва м'ясо-місткої варено-копченої ковбаси з м’ясом водоплавної птиці із використанням екстракту розмарину
Інші назви: Разработка рецептуры и технологии производства мясо-содержащая варено-копченой колбасы с мясом водоплавающей птицы с использованием экстракта розмарина
Development of recipes and production technologies for meat-containing boiled-smoked sausages with waterfowl meat using rosemary extract
Автори: Омельяненко, Тетяна Вячеславівна
Омельяненко, Татьяна Вячеславовна
Omelianenko, Tatiana Vicheslavovna
Ключові слова: екстракт розмарину
м'ясо качки
м’ясо-містка варено-копчена ковбаса
экстракт розмарина
мясо утки
мясо-содержащая варено-копченая колбаса
rosemary extract
meat ducks
meat-containing boiled-smoked sausage
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Короткий огляд (реферат): Метою дипломного проекту є дослідження ефективності використання екстракту розмарину в технології м’ясо-містких варено-копчених ковбас із м’ясом качки мускусної. В проекті проаналізовано стан м’ясної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини.Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища.Розраховано економічну ефективність м’ясомістких варено-копчених ковбас із м’ясом качки мускусної. Целью дипломного проекта является исследование эффективности использования экстракта розмарина в технологии м'ясо-содержащих варено-капченых колбас с мясом утки мускусной. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья.Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды.Рассчитана экономическая эффективность мясосодержащих варено-капченых колбас с мясом утки мускусной.
Опис: The aim of the diploma project is to study the effectiveness of the use of rosemary extract in the technology of meat-containing boiled-boned sausages with duck musk meat. The project analyzed the state of the meat industry, detailed technological schemes of production and calculation of raw materials. Worked out questions on labor protection and safety in emergency situations, paid attention to aspects of environmental protection. The economic efficiency of meat-containing boiled-sausage sausages with duck musk meat was calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5303
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОмельяненкоТ.В..pdf
  Restricted Access
1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.