Перегляд зібрання за групою - Теми meat quality
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Development of technological methods of growing and use the plant extracts to improve the meat quality of broiler chicken | Qiao, Yingying; Цзао, Іньінь |
2022 | Formation of functional and technological properties of pork by the influence of vitamin d3 on the differential maternal level of pigs | Guo, Liping; Гуо, Ліпінь |
2019 | Визначення якості м'яса птиці за ураження ектопаразитами | Нагорна, Людмила Володимирівна; Вовк, Богдан Андрійович; Дубініна, Дарина Костянтинівна; Нагорная, Людмила Владимировна; Вовк, Богдан Андреевич; Дубинина, Дарья Константиновна; Nagornaya, L. V.; Vovk, B. A.; Dubinina, D. K. |
2017 | Вплив технології утримання індиків на якість продукції | Фотіна, Т. І.; Вієвський, Г. С.; Фотін, О. В.; Фотина, Т. И.; Виевский, Г. С.; Фотин, А. А.; Fotina, T. I.; Vievskiy, G. S.; Fotin, O. V. |