Перегляд зібрання за групою - Теми milk-containing thermostable filling
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate | Pertsevyi, F.; Ladyka, V.; Smetanska, I.; Bienias, D.; Ianchyk, M.; Grynchenko, N.; Omelchenko, S.; Hrynchenko, O.; Перцевой, Ф.; Ладика, В.; Сметанська, І.; Бієніас, Д.; Янчик, М.; Гринченко, Н.; Омельченко, С.; Гринченко, О. |
2020 | Дериватографічні дослідження компонентів розроблених молоковмісних термостабільних начинок з желатином та трансглютаміназою | Кошель, Олена Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Марченко, Олена Сергіївна; Чуйко, Оксана Вікторівна; Самілик, Марина Михайлівна; Кошель, Елена Юрьевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Марченко, Елена Сергеевна; Чуйко, Оксана Викторовна; Самилык, Марина Михайловна; Koshel, Olena Yuriyivna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Marchenko, Olena Sergeevna; Chuyko, Oksana Viktorivna; Samylyk, Maryna Mykhailivna |