Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14899| Назва: | Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину |
| Інші назви: | Technology of thermostable milk-containing filling using gelatin |
| Автори: | Кошель, Олена Юріївна Діхтярь, Альона Миколаївна Перцевой, Федір Всеволодович Федак, Наталя Василівна Koshel, Olena Yuriivna Dikhtyar, Alena Mykolaivna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich Fedak, Natalya Vasylivna |
| Ключові слова: | желатин напівфабрикат молоковмісна термостабільна начинка gelatin semi-finished product milk-containing thermostable filling |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Діса+ |
| Бібліографічний опис: | Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину : монографія [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, А. М. Діхтярь, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак. – Харків : Діса+, 2024. – 146 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (аналітичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковмісної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксантану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат високого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристиками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою. |
| Опис: | The monograph contains concentrated and systematized scientific information (analytical and experimental studies) on the technology of thermostable milk-containing filling based on a dry mixture using a binary combination of xanthan and tare gums, gelatin and transglutaminase, which allows obtaining a semi-finished product with a high degree of readiness and a long shelf life, as well as a finished filling with regulated thermostable properties, high consumer characteristics, nutritional value, low cost for a wide range of culinary and confectionery products. Scientific information is presented in text form, technological calculations, drawings, diagrams, tables and is intended for teachers, postgraduate students, higher education degree applicants engaged in scientific work. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14899 |
| Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Обл_Монографія_Кошель_2024 (1).pdf | 3,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| Монографія_Кошель_2024.pdf | 3,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.