Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10585
Назва: | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate |
Інші назви: | Технологія термостабільних і заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату кунжутного насіння |
Автори: | Pertsevyi, F. Ladyka, V. Smetanska, I. Bienias, D. Ianchyk, M. Grynchenko, N. Omelchenko, S. Hrynchenko, O. Перцевой, Ф. Ладика, В. Сметанська, І. Бієніас, Д. Янчик, М. Гринченко, Н. Омельченко, С. Гринченко, О. |
Ключові слова: | dairy raw materials milk-containing thermostable filling sesame seed concentrate молочна сировина молоковмісна термостабільна начинка концентрат насіння кунжуту |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Dissa+ |
Бібліографічний опис: | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F. Pertsevoy, V. Ladyka, I. Smetanska [and athers]. – Kharkiv : Dissa+, 2022. – 192 с. |
Короткий огляд (реферат): | The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy- containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work. |
Опис: | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молочно- містять начинки в ресторанному господарстві, представлені текстовою формою, технологічні розрахунки, креслення, схеми, таблиці і призначений для викладачів, аспірантів, студенти, які займаються науковою роботою. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10585 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф.В._TECHNOLOGY OF THERMOSTABLE AND FROZEN FILLINGS USING DAIRY RAW MATERIALS AND SESAME SEEDS CONCENTRATE.pdf | 3,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.