Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10585
Назва: Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate
Інші назви: Технологія термостабільних і заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату кунжутного насіння
Автори: Pertsevyi, F.
Ladyka, V.
Smetanska, I.
Bienias, D.
Ianchyk, M.
Grynchenko, N.
Omelchenko, S.
Hrynchenko, O.
Перцевой, Ф.
Ладика, В.
Сметанська, І.
Бієніас, Д.
Янчик, М.
Гринченко, Н.
Омельченко, С.
Гринченко, О.
Ключові слова: dairy raw materials
milk-containing thermostable filling
sesame seed concentrate
молочна сировина
молоковмісна термостабільна начинка
концентрат насіння кунжуту
Дата публікації: 2022
Видавництво: Dissa+
Бібліографічний опис: Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate : monograph [Electronic resource] / F. Pertsevoy, V. Ladyka, I. Smetanska [and athers]. – Kharkiv : Dissa+, 2022. – 192 с.
Короткий огляд (реферат): The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy- containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
Опис: Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію про використання молочної сировини та концентрату насіння кунжуту для виробництва термостабільних молочно- містять начинки в ресторанному господарстві, представлені текстовою формою, технологічні розрахунки, креслення, схеми, таблиці і призначений для викладачів, аспірантів, студенти, які займаються науковою роботою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10585
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.