Перегляд зібрання за групою - Теми modified starch

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Optimization of Cross-Linked Cassava Starch Coating Formulation by Response Surface Methodology and Its Preservation Effects on ‘Shatangju’ MandarinDeng, Chunli; Melnyk, Oksana; Li, Guanli; Li, Xiaochun; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Лі, Гуанлі; Лі, Сяочунь; Луо, Янхе
2023Study on the properties of modified starches and their use in the production of dumplingsMazurenko, Igor; Pertsevoy, Fedir; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Перцевой, Ф. В.; Шкарапута, Р. В.
2018Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробівКошель, Олена Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Кошель, Елена Юрьевна; Мельник, Оксана Юрьевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Koshel, Olena Yuriivna; Melnyk, Oksana Yurievna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
2014Дослідження зміни стану вологи в термостійкій молоковмісній начинціЛюбенко, Галина Дмитрівна; Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Дьяков, Олександр Георгійович; Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитриевна; Погожих, Николай Иванович; Пак, Андрей Олегович; Дьяков, Александр Георгиевич; Перцевой, Федор Всеволодович; Обозная, Маргарита Васильевна; Lyubenco, Galina Dmitrivna; Pogojih, Mikola Ivanovich; Pak, Anriy Olegovich; Diakov, Olexandr Georgievich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Obozna, Margarita Vasilivna
2024Дослідження органолептичних властивостей напівфабрикатів з рослинного м’ясаМельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.; Melnyk, O.; Shkaraputa, R.
2018Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалюМаленко, В. О.; Маленко, В. А.; Malenko, V. O.
2018Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалюБілосвіт, Н. О.; Белосвет, Н. А.; Bilosvit, N.