Перегляд зібрання за групою - Теми modified starch
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Optimization of Cross-Linked Cassava Starch Coating Formulation by Response Surface Methodology and Its Preservation Effects on ‘Shatangju’ Mandarin | Deng, Chunli; Melnyk, Oksana; Li, Guanli; Li, Xiaochun; Luo, Yanghe; Ден, Чунлі; Мельник, Оксана; Лі, Гуанлі; Лі, Сяочунь; Луо, Янхе |
2023 | Study on the properties of modified starches and their use in the production of dumplings | Mazurenko, Igor; Pertsevoy, Fedir; Shkaraputa, Roman; Мазуренко, І. К.; Перцевой, Ф. В.; Шкарапута, Р. В. |
2018 | Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів | Кошель, Олена Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Кошель, Елена Юрьевна; Мельник, Оксана Юрьевна; Перцевой, Федор Всеволодович; Koshel, Olena Yuriivna; Melnyk, Oksana Yurievna; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
2014 | Дослідження зміни стану вологи в термостійкій молоковмісній начинці | Любенко, Галина Дмитрівна; Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Дьяков, Олександр Георгійович; Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Любенко, Галина Дмитриевна; Погожих, Николай Иванович; Пак, Андрей Олегович; Дьяков, Александр Георгиевич; Перцевой, Федор Всеволодович; Обозная, Маргарита Васильевна; Lyubenco, Galina Dmitrivna; Pogojih, Mikola Ivanovich; Pak, Anriy Olegovich; Diakov, Olexandr Georgievich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich; Obozna, Margarita Vasilivna |
2024 | Дослідження органолептичних властивостей напівфабрикатів з рослинного м’яса | Мельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.; Melnyk, O.; Shkaraputa, R. |
2018 | Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалю | Маленко, В. О.; Маленко, В. А.; Malenko, V. O. |
2018 | Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалю | Білосвіт, Н. О.; Белосвет, Н. А.; Bilosvit, N. |