Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6131
Назва: Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів
Інші назви: Использование модифицированного крахмала в начинках для кондитерских изделий
Use of modified storage in families for confectionery products
Автори: Кошель, Олена Юріївна
Мельник, Оксана Юріївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Кошель, Елена Юрьевна
Мельник, Оксана Юрьевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Koshel, Olena Yuriivna
Melnyk, Oksana Yurievna
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Ключові слова: модифікований крохмаль
нативний крохмаль
суха суміш
модифицированный крахмал
нативный крахмал
сухая смесь
modified starch
native starch
dry mix
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 223-228.
Короткий огляд (реферат): Дану роботу присвячено актуальному використанню модифікованих крохмалів при виробництві кондитерських виробів. Данная работа посвещена актуальному использованию модифицированных крахмалов для производства кондитерских изделий.
Опис: This work focuses on the actual use of modified starches for the production of confectionery products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6131
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.PDF469,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.