Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6131
Назва: | Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів |
Інші назви: | Использование модифицированного крахмала в начинках для кондитерских изделий Use of modified storage in families for confectionery products |
Автори: | Кошель, Олена Юріївна Мельник, Оксана Юріївна Перцевой, Федір Всеволодович Кошель, Елена Юрьевна Мельник, Оксана Юрьевна Перцевой, Федор Всеволодович Koshel, Olena Yuriivna Melnyk, Oksana Yurievna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Ключові слова: | модифікований крохмаль нативний крохмаль суха суміш модифицированный крахмал нативный крахмал сухая смесь modified starch native starch dry mix |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю в начинках для кондитерських виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, О. Ю. Мельник, Ф. В. Перцевой // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 223-228. |
Короткий огляд (реферат): | Дану роботу присвячено актуальному використанню модифікованих крохмалів при виробництві кондитерських виробів. Данная работа посвещена актуальному использованию модифицированных крахмалов для производства кондитерских изделий. |
Опис: | This work focuses on the actual use of modified starches for the production of confectionery products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6131 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.PDF | 469,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.