Перегляд зібрання за групою - Теми nutrition

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Development of technology of squid meat preparation with new consumer propertiesCui, Zhenkun; Цуй, Чженкун
2018Визначення поживних властивостей різних видів равликівДанілова, І. С.; Яценко, І. В.; Рисований, В. І.; Данилова, И. С.; Яценко, И. В.; Рисованый, В. И.; Danilova, I. S.; Yacenko, I. V.; Risovaniy, V. I.
2018Вплив азотного живлення на поширення і розвиток хвороб ячменю ярого в північно-східному Лісостепу УкраїниОничко, В. І.; Бердін, С. І.; Коваленко, І. М.; Онычко, В. И.; Бердин, С. И.; Коваленко, И. М.; Onychko, V. I.; Berdin, S. I.; Kovalenko, I. M.
2022Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочнихПетрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V.
2024Оптимізація системи живлення кукурудзи в умовах Сумської областіРудик, О. М.; Rudyk, O. M.
2022Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калиниРижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.