Перегляд зібрання за групою - Теми nutrition
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Development of technology of squid meat preparation with new consumer properties | Cui, Zhenkun; Цуй, Чженкун |
2018 | Визначення поживних властивостей різних видів равликів | Данілова, І. С.; Яценко, І. В.; Рисований, В. І.; Данилова, И. С.; Яценко, И. В.; Рисованый, В. И.; Danilova, I. S.; Yacenko, I. V.; Risovaniy, V. I. |
2018 | Вплив азотного живлення на поширення і розвиток хвороб ячменю ярого в північно-східному Лісостепу України | Оничко, В. І.; Бердін, С. І.; Коваленко, І. М.; Онычко, В. И.; Бердин, С. И.; Коваленко, И. М.; Onychko, V. I.; Berdin, S. I.; Kovalenko, I. M. |
2022 | Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочних | Петрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V. |
2024 | Оптимізація системи живлення кукурудзи в умовах Сумської області | Рудик, О. М.; Rudyk, O. M. |
2022 | Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калини | Рижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V. |