Перегляд зібрання за групою - Теми pasta
Результати 1 до 10 із 10
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Kapitonenko, Anatoly; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Капітоненко, Анатолій; Чернявська, Тетяна |
2023 | Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макаронних | Болгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N. |
2016 | Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів | Вязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich |
2024 | Перспективи використання калинової порошкової добавки для збагачення макаронних виробів | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E. V.; Samilik, M. М. |
2024 | Перспективи використання харчової добавки із бузини у макаронних виробах | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |
2025 | Проєкт міні-цеху з виробництва макаронних виробів | Шутко, Катерина Анатоліївна; Shutko, Kateryna Anatoliivna |
2022 | Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротином | Болгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V. |
2023 | Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |
2023 | Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини | Деуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B. |
2024 | Удосконаленні технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності | Харитонов, Дмитро Дмитрович; Kharitonov, Dmytro |