Перегляд зібрання за групою - Теми pasta

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta productsSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Bolgova, Natalia; Kapitonenko, Anatoly; Cherniavska, Tetiana; Самілик, Марина; Демидова, Євгенія; Болгова, Наталія; Капітоненко, Анатолій; Чернявська, Тетяна
2023Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макароннихБолгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N.
2016Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробівВязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
2024Перспективи використання калинової порошкової добавки для збагачення макаронних виробівДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E. V.; Samilik, M. М.
2024Перспективи використання харчової добавки із бузини у макаронних виробахДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.
2025Проєкт міні-цеху з виробництва макаронних виробівШутко, Катерина Анатоліївна; Shutko, Kateryna Anatoliivna
2022Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротиномБолгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V.
2023Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихиДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.
2023Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировиниДеуленко, Анатолій Борисович; Deulenko, A. B.
2024Удосконаленні технології макаронних виробів підвищеної харчової цінностіХаритонов, Дмитро Дмитрович; Kharitonov, Dmytro