Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3343
Назва: Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів
Інші назви: Обоснование и анализ технологии производства макаронных изделий.
Study and analysis of technology of production of pasta
Автори: Вязовченко, Андрій Миколайович
Вязовченко, Андрей Николаевич
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
Ключові слова: макаронні вироби
виробництво
технологічна схема
макаронные изделия
производство
технологическая схема
pasta
manufacturing flow diagram
flour
Дата публікації: 2016
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. В. Обозна
Короткий огляд (реферат): Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные изделия это особая группа зерномучных продуктов, которая доступна по цене, хорошо знакома покупателям и насчитывает множество сторонников среди населения, очень распространены и широко используются в питании.
Опис: Pasta is a special group of corn flour products is available at a price well known customers and has many supporters among the population, which are very common and widely used in nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3343
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
курсова Вязовченко.pdf
  Restricted Access
519,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.