Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3343
Назва: | Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів |
Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства макаронных изделий. Study and analysis of technology of production of pasta |
Автори: | Вязовченко, Андрій Миколайович Вязовченко, Андрей Николаевич Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich |
Ключові слова: | макаронні вироби виробництво технологічна схема макаронные изделия производство технологическая схема pasta manufacturing flow diagram flour |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. В. Обозна |
Короткий огляд (реферат): | Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные изделия это особая группа зерномучных продуктов, которая доступна по цене, хорошо знакома покупателям и насчитывает множество сторонников среди населения, очень распространены и широко используются в питании. |
Опис: | Pasta is a special group of corn flour products is available at a price well known customers and has many supporters among the population, which are very common and widely used in nutrition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3343 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
курсова Вязовченко.pdf Restricted Access | 519,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.