Перегляд зібрання за групою - Теми physicochemical parameters
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів | Ласлов, О. М.; Крижська, Т. А.; Ласлов, А. М.; Крыжская, Т. А.; Laslov, О.; Kryzhska, T. |
2020 | Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатів | Ковпак, В.В.; Крижська, Т. А.; Ковпак, В.В.; Крыжская, Т. А.; Kovpak, V.; Kryzhska, Т. |
2022 | Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротином | Болгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V. |