Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8144
Назва: Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатів
Інші назви: Моделирование и анализ рецептуре рубленых полуфабрикатов
Modeling and analysis of recipes of cut semi-finished products
Автори: Ковпак, В.В.
Крижська, Т. А.
Ковпак, В.В.
Крыжская, Т. А.
Kovpak, V.
Kryzhska, Т.
Ключові слова: сировина
фізико-хімічні показники
риба
сырье
физико-химические показатели
рыба
raw materials
physicochemical parameters
fish
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ковпак В. В. Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. В. Ковпак, Т. А. Крижська // Сучасний вектор розвитку науки : ХХXІХ Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція. – (Вінниця, 20 січня 2020 р.). – Вінниця, 2020. – Ч. 8. – С. 32-35.
Короткий огляд (реферат): У роботі встановлено можливості використання м’яса риби у виробництві січених напівфабрикатів. Дослідження фізико-хімічних, органолептичних якостей проводили на прикладі технології котлет, а саме можливість використання м’яса товстолобика в якості збільшення білків і ліпідів із високим рівнем поліненасичених жирних кислот, споживання якого забезпечує організм людини незамінними нутрієнтами. В работе установлено возможности использования мяса рыбы в производстве рубленых полуфабрикатов. Исследование физико-химических, органолептических качеств проводили на примере технологии котлет, а именно возможность использования мяса толстолобика в качестве увеличения белков и липидов с высоким уровнем полиненасыщенных жирных кислот, потребление которого обеспечивает организм человека незаменимыми нутриентами.
Опис: The possibilities of using fish meat in the production of chopped semi-finished products are established in the work. Studies of physicochemical and organoleptic qualities were carried out on the example of cutlet technology, namely the possibility of using silver carp meat as an increase in proteins and lipids with a high level of polyunsaturated fatty acids, the consumption of which provides the human body with essential nutrients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8144
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf313,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.