Перегляд зібрання за групою - Теми shelf life
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Development of technology of squid meat preparation with new consumer properties | Cui, Zhenkun; Цуй, Чженкун |
2017 | Дослідження показників безпечності напівфабрикату з молюска прісноводного під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |
2019 | Дослідження показників якості страв та кулінарних виробів на основі напівфабрикату з молюска прісноводного та їх змін під час зберігання | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Применко, В. Г.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Применко, В. Г.; Golovko, N.; Golovko, T.; Gelikh, А.; Prymenko, V. |
2018 | Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, Н. П.; Головко, Т. Н.; Гелих, А. А.; Golovko, M.; Golovko, T.; Helikh, A. |