Перегляд зібрання за групою - Теми viburnum powder
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробів | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2024 | Розробка технології м'якого морозива з покращеним складом | Суханов, Дмитро; Sukhanov, Dmytro |
2022 | Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калини | Рижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V. |
2024 | Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки калини | Юнак, Владислав Максимович; Yunak, Vladislav Maksymovych |