Перегляд зібрання за групою - Теми vitamins
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Дослідження впливу вітамінів на процес ферментації при виробництві йогурту | Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Мажара, А. К.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.; Mazhara, K. |
2022 | Перспективи застосування порошку водоростей спіруліна виробництві хлібобулочних виробів | Кошель, О. Ю.; Касьянова, А. В.; Koshel, O. Y.; Kasyanova, A. V. |
2018 | Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння | Ляшко, Олег Олександрович; Ляшко, Олег Александрович; Lyashko, Oleg Aleksandrovich |
2024 | Розробка технології молочного напою для дітей | Кобрин, Тетяна; Kobryn, Tatyana |
2023 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комах | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2024 | Удосконалення технології виготовлення Адигейського сиру | Дмитраков, Андрій Михайлович; Dmitrakov, A. M. |
2018 | Удосконалення технології м’якого кисломолочного сиру підвищенням біологічної цінності | Самілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilik, Marina M. |