Перегляд зібрання за групою - Теми vitamins

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Дослідження впливу вітамінів на процес ферментації при виробництві йогуртуБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Мажара, А. К.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.; Mazhara, K.
2022Перспективи застосування порошку водоростей спіруліна виробництві хлібобулочних виробівКошель, О. Ю.; Касьянова, А. В.; Koshel, O. Y.; Kasyanova, A. V.
2018Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeнняЛяшко, Олег Олександрович; Ляшко, Олег Александрович; Lyashko, Oleg Aleksandrovich
2024Розробка технології молочного напою для дітейКобрин, Тетяна; Kobryn, Tatyana
2023Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комахРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.
2024Удосконалення технології виготовлення Адигейського сируДмитраков, Андрій Михайлович; Dmitrakov, A. M.
2018Удосконалення технології м’якого кисломолочного сиру підвищенням біологічної цінностіСамілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilik, Marina M.