Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5318
Назва: | Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння |
Інші назви: | Разработка рецептуры и технологи мясного функціонального продукта с использованием сырья растительного происхождения Development of recipe and technology of meatfunctional productus in grawmaterial sofplant origin |
Автори: | Ляшко, Олег Олександрович Ляшко, Олег Александрович Lyashko, Oleg Aleksandrovich |
Ключові слова: | м’ясo-рoслинні паштeти вітаміни мінeральні рeчoвини мясо-растительные паштеты витамины минеральные вещества meat and vegetable paste vitamins minerals |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова |
Короткий огляд (реферат): | Об'єкт дослідження - технологія м'ясо-рослинних паштетів з використанням броколі. При проведенні експериментальних робіт, як предмет досліджень використовували фаршеві системи, м'ясо-рослинні паштети з використанням броколі. Отримані результати можна використовувати для впровадження у виробництво. Новий продукт має нижчу собівартість ніж традиційні м'ясні паштети , але він збагачений вітамінами , мінеральними речовинами та клітковиною,тому може реалізуватися окремим верствам населення з захворюваннями. Объект исследования - технология мясо-растительных паштетов с использованием брокколи. При проведении экспериментальных работ, как предмет исследований использовали фаршевые системы, мясорастительные паштеты с использованием брокколи. Полученные результаты можно использовать для внедрения в производство. Новый продукт имеет низкую себестоимость чем традиционные мясные паштеты. |
Опис: | The object of the study is the technology of meat and vegetable pates using broccoli. In the course of experimental work, as a subject of research were used minced meat systems, meat and vegetable patties using broccoli. The results can be used for implementation in production. The new product has a lower cost than traditional meat pastes, but it is enriched with vitamins, minerals and fiber, so it can be realized by separate segments of the population with diseases. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5318 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ляшко О.О.Диплом.pdf Restricted Access | 2,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.