Перегляд зібрання за групою - Автори Мельник, О. Ю.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Cировина рослинного походження для виробництва продуктів дитячого харчування функціонального призначенняМазуренко, І.; Юнбо, Л.; Шао, Ч.; Мельник, О. Ю.; Палвашова, Г. І.; Мазуренко, И.; Юнбо, Л.; Шао, Ч.; Мельник, О. Ю.; Палвашова, Г. И.; Mazurenko, I.; Yunbo, L.; Shao, Z.; Melnyk, O. Y.; Palvashova, H. I.
2022Improving the technology of sauces using vegetable and berry raw materialsWu, Qiuna; Melnyk, Oksana; У, Чуйна; Мельник, О. Ю.
2024Аналіз технологій виробництва натуральних барвників з використання вторинної сировини та харчових відходівМельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.
2022Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробівРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.
2022Використання кріопорошків в технології виготовлення пастилиІлляшенко, Я. І.; Мельник, О. Ю.; Illiashenko, Y.; Melnyk, O.
2024Дослідження органолептичних властивостей напівфабрикатів з рослинного м’ясаМельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.; Melnyk, O.; Shkaraputa, R.
2023Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комахРоженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O.
2025Шляхи подовження свіжості хлібаМатісов, О. Д.; Мельник, О. Ю.; Matisov, А.; Melnyk, O.