Перегляд зібрання за групою - Автори Мельник, О. Ю.
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Cировина рослинного походження для виробництва продуктів дитячого харчування функціонального призначення | Мазуренко, І.; Юнбо, Л.; Шао, Ч.; Мельник, О. Ю.; Палвашова, Г. І.; Мазуренко, И.; Юнбо, Л.; Шао, Ч.; Мельник, О. Ю.; Палвашова, Г. И.; Mazurenko, I.; Yunbo, L.; Shao, Z.; Melnyk, O. Y.; Palvashova, H. I. |
2022 | Improving the technology of sauces using vegetable and berry raw materials | Wu, Qiuna; Melnyk, Oksana; У, Чуйна; Мельник, О. Ю. |
2024 | Аналіз технологій виробництва натуральних барвників з використання вторинної сировини та харчових відходів | Мельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В. |
2022 | Використання калини та продуктів її переробки у виробництві здобних виробів | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2022 | Використання кріопорошків в технології виготовлення пастили | Ілляшенко, Я. І.; Мельник, О. Ю.; Illiashenko, Y.; Melnyk, O. |
2024 | Дослідження органолептичних властивостей напівфабрикатів з рослинного м’яса | Мельник, О. Ю.; Шкарапута, Р. В.; Melnyk, O.; Shkaraputa, R. |
2023 | Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату з використанням продуктів переробки комах | Роженко, А. С.; Мельник, О. Ю.; Rozhenko, A.; Melnyk, O. |
2025 | Шляхи подовження свіжості хліба | Матісов, О. Д.; Мельник, О. Ю.; Matisov, А.; Melnyk, O. |