Перегляд зібрання за групою - Автори Перцевой, Ф.
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Scientific and practical aspects of pectin and pectin products | Krapivnytska, I.; Ladyka, V.; Ianchyk, M.; Omelchenko, S.; Melnyk, O.; Pertsevyi, F.; Кропивницька, І.; Ладика, В.; Янчик, М.; Омельченко, С.; Мельник, О.; Перцевой, Ф. |
2022 | Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate | Pertsevyi, F.; Ladyka, V.; Smetanska, I.; Bienias, D.; Ianchyk, M.; Grynchenko, N.; Omelchenko, S.; Hrynchenko, O.; Перцевой, Ф.; Ладика, В.; Сметанська, І.; Бієніас, Д.; Янчик, М.; Гринченко, Н.; Омельченко, С.; Гринченко, О. |
2021 | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей | Перцевой, Ф.; Ладика, В.; Омельченко, С.; Шульга, О.; Гурський, П.; Pertsevyi, F.; Ladyka, V.; Omelchenko, S.; Shulha, О.; Hurskyi, Р. |
2024 | Удосконалення технології кексів з використанням люпинового борошна | Кошель, О.; Савченко, М.; Перцевой, Ф.; Маренкова, Т.; Koshel, O.; Savchenko, M.; Pertsevoi, F.; Marenkova, T. |