Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10584
Назва: Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей
Інші назви: Technology of jelly products using structure formers of various functional properties
Автори: Перцевой, Ф.
Ладика, В.
Омельченко, С.
Шульга, О.
Гурський, П.
Pertsevyi, F.
Ladyka, V.
Omelchenko, S.
Shulha, О.
Hurskyi, Р.
Ключові слова: структуроутворювачі
полісахариди
міцність драглів
structure formers
polysaccharides
gelatin strength
Дата публікації: 2021
Видавництво: Діса плюс
Бібліографічний опис: Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей : монографія [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко [та ін.]. – Харків : Діса плюс, 2021. – 132 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
Опис: The monograph substantiates and develops the technology of gelled products based on gelling agents with changed functional properties. the publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, post-graduate students, students majoring in "Food Technologies", as well as for practical workers in the food industry and restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10584
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.