Перегляд зібрання за групою - Автори Середа, Ольга Григорівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Microbiological indicator of crockets flourSereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна
2023Thermogravimetric study of moisture bond forms in semi-finished biscuit with the addition of cricket flourSereda, Olha; Melnyk, Oksana; Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна
2021Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готеліСереда, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Середа, Ольга Григорьевна; Никитина, Татьяна Андреевна; Sereda, Olha Grigorivna; Nikitina, Tatiana Andrievna
2023Дослідження фізико-хімічних характеристик збивного борошняного напівфабрикату з борошном із цвіркунівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2020Новий вид біорозкладуваної тариБідюк, Дмитро Олегович; Середа, Ольга Григорівна; Бидюк, Дмитрий Олегович; Середа, Ольга Григорьевна; Bidiuk, Dmitro; Sereda, Olha
2022Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробівСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Sereda, Olha; Melnyk, Oksana
2023Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировиниСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Melnyk, Oksana; Sereda, Olha