Перегляд зібрання за групою - Автори Синенко, Т. П.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Optimisation of drying of Sorbus aucuparia fruit processing derivatives using the response surface methodologySamilyk, Marina; Demidova, Evgenia; Synenko, Tetiana; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Синенко, Т. П.
2024Вибір раціонального способу сушіння груш в умовах крафтового виробництваПуригін, І. О.; Назаренко, Ю. В.; Синенко, Т. П.; Puryhin, I.; Nazarenko, Y.; Synenko, T.
2023Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогуртуСиненко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S.
2020Використання виноградних вичавок в технології смакоароматичних добавокСиненко, Т. П.; Фролова Н. Е.; Синенко Т. П.; Фролова Н. Э.; Sinenko T.; Frolova N.
2024Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирівОдінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I.
2023Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністюНазаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2025Спосіб виробництва хліба із пшеничного борошна з борошном кіноаБолгова, Н. В.; Соловей, В. І.; Самілик, М. М.; Назаренко, Ю. В.; Соколенко, В. В.; Синенко, Т. П.; Bolhova, N. V.; Solovey, V. I.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Yu. V.; Sokolenko, V. V.; Synenko, T. P.