Перегляд зібрання за групою - Автори Шанина, Ольга Николаевна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тістаЛобачова, Надія Леонідівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Шанина, Ольга Николаевна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna; Shanina, Olga Nikolaevna
2015Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хлібаШаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Галясный, Иван Владимирович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Mikolaivna; Haliasnyi, Ivan Volodimirovich; Lobachova, Nadiiya Leonidivna
2014Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютаміназиШаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Nikolaevna; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna