Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2145
Назва: Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази
Інші назви: Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы
Автори: Шаніна, Ольга Миколаївна
Лобачова, Надія Леонідівна
Шанина, Ольга Николаевна
Лобачёва, Надежда Леонидовна
Shanina, Olga Nikolaevna
Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
Ключові слова: ферментні препарати
хлібобулочні вироби
безглютенові вироби
ферментные препараты
хлебобулочные изделия
безглютеновые изделия
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна // Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. - 2014
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа, найбільшою мірою в композиці її з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатина, борошна різних видів), покращуючи структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів.
Опис: Проведенные исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы, в наибольшей степени в композиции его с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатин, муки разных видов), улучшая структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновым хлебобулочных изделий.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2145
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.