Перегляд зібрання за групою - Автори Шаніна, Ольга Миколаївна
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста | Лобачова, Надія Леонідівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Шанина, Ольга Николаевна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna; Shanina, Olga Nikolaevna |
2015 | Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба | Шаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Галясный, Иван Владимирович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Mikolaivna; Haliasnyi, Ivan Volodimirovich; Lobachova, Nadiiya Leonidivna |
2014 | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази | Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Nikolaevna; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |