Перегляд зібрання за групою - Автори Bidyuk, D. O.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Вивчення міцності змішаних гелів на основі агаруОвсяннікова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Овсянникова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Ovsyannikova, L. G.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.
2016Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V.
2014Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Hurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2015Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануГурський, П. В.; Маренкова, Т. І; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Гурский, П. В.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Gurskiy, P. V.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2015-05-14Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.; Маренкова, Т. И.; Гурский, П. В.; Бидюк, Д. О.; Перцовой, Ф. В.; Marenkova, T. I.; Gursky, P. V.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.; Krivonos, M. P.
2020Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатинуПерцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O.
2018Залежність міцності структури гелів на основі бінарної комбінації полісахаридів від технологічних факторівПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кошель, О. Ю.; Журахов, В. А.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Кошель, Е. Ю.; Журахов, В. А.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.; Koshel, O. Yu.; Zhurahov, V. А.
2016Изучение влияния технологических факторов на кинетику набухания пищевых гидроколлоидовДушенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Л. К.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.
2016Разработка принципиальной технологической схемы производства растительного наполнителя на основе ядра подсолнечникового семениБидюк, Д. О.; Гурский, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозная, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Bidyuk, D. O.; Gurskiy, P. V.; Shilman, L. Z.; Obozna, M. V.; Pertsevoy, F. V.
2016Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукціїДушенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Dushenok, D. K.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.