Перегляд зібрання за групою - Автори Hurskyi, Petro Vasylovych

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Вивчення міцності гелів при додаванні гліцеринуБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych
2020Особливості технології нового батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Маренкова, Татьяна Ивановна; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych; Marenkova, Tetiana Ivanivna
2020Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженогоПерцевой, Федір Всеволодович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федор Всеволодович; Кондрашина, Лидия Анатольевна; Гурский, Петр Васильевич; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Kondrashyna, Lidiia Anatoliivna; Hurskyi, Petro Vasylovych