Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9267
Назва: | Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого |
Інші назви: | Технология полуфабриката мучного сбивного замороженного Technology of semi-finished frozen wheated frozen |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Кондрашина, Лідія Анатоліївна Гурський, Петро Васильович Перцевой, Федор Всеволодович Кондрашина, Лидия Анатольевна Гурский, Петр Васильевич Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych Kondrashyna, Lidiia Anatoliivna Hurskyi, Petro Vasylovych |
Ключові слова: | напівфабрикат збивний ксантан желатин полуфабрикат сбивной ксантан желатин semi-finished whipped cream xanthan gelatin |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В. Технологія напівфабрикату борошняного збивного замороженого [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Л. А. Кондрашина, П. В. Гурський // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, ( London, November 02-06, 2020 ). - London, 2020. - Р. 28-31 |
Короткий огляд (реферат): | Запропонована технологія напівфабрикату збивного борошняного замороженого дозволить розширити сферу використання бісквітних виробів для споживачів з різними харчовими уподобаннями та потребами, виготовляти бісквітні напівфабрикати з визначеними та регульованими технологічними властивостями, дозволить збільшити асортимент напівфабрикатів збивних для кондитерської промисловості. Предложенная технология полуфабриката сбивного мучного замороженного позволит расширить сферу использования бисквитных изделий для потребителей с различными пищевыми предпочтениями и потребностями, изготавливать бисквитные полуфабрикаты определенным и регулируемыми технологическими свойствами, позволит увеличить ассортимент полуфабрикатов збивних для кондитерской промышленности. |
Опис: | The proposed technology of semi-finished whipped frozen flour will expand the use of biscuits for consumers with different food preferences and needs, make biscuit semi-finished products with defined and regulated technological properties, will increase the range of semi-finished products for the whipped industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9267 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф. В. Технологія напівфабрикату борошняного .pdf | 448,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.