Перегляд зібрання за групою - Автори Lobachova, Nadiiya Leonidivna

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Використання барди у технології виробництва житньо-пшеничного хлібаЛобачова, Надія Леонідівна; Cабодаш, Сергій Михайлович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Сабодаш, Сергей Михайлович; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Sabodash, Sergiy Mihaylovich
2017Використання безглютенової сировини у технології сирниківПавлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Pavluchenko, Olga Volodimirivna; Lobachova, Nadiiya Leonidivna
2017Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тістаЛобачова, Надія Леонідівна; Мельник, Оксана Юріївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Мельник, Оксана Юрьевна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Melnik, Oksana Yuryivna
2015Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хлібаШаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Галясный, Иван Владимирович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Mikolaivna; Haliasnyi, Ivan Volodimirovich; Lobachova, Nadiiya Leonidivna
2017Удосконалення технології сирників з безглютенової сировиниЛобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Pavluchenko, Olga Volodimirivna