Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4917
Назва: Використання безглютенової сировини у технології сирників
Інші назви: Использование безглютенового сырья в технологии сырников
Use gluten – free raw materials in the technology of cheesecakes
Автори: Павлюченко, Ольга Володимирівна
Лобачова, Надія Леонідівна
Павлюченко, Ольга Владимировна
Лобачёва, Надежда Леонидовна
Pavluchenko, Olga Volodimirivna
Lobachova, Nadiiya Leonidivna
Ключові слова: целіакія
глютен
гліадін
целиакия
глютен
глиадин
celiac
gluten
gliadin
Дата публікації: 2017
Видавництво: ОО "Институт социальной трансформации"
Бібліографічний опис: Павлюченко О. В. Використання безглютенової сировини у технології сирників [Електронний ресурс] / О. В. Павлюченко, Н. Л. Лобачова // Актуальные научные исследования в современном мире : ХХІІІ Междунар. научн. конф., (Переяслав-Хмельницкий, 26-27 марта 2017 г.). - Переяслав-Хмельницкий, 2017. - Вып. 3(23), Ч. 2. – С. 67-70.
Короткий огляд (реферат): Розробка технології безглютенових сирників (на основі рисового, кукурудзяного або гречаного борошна) дозволить розширити асортимент безглютенової продукції, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами і білками. Безглютенові сирники можна вживати людям для лікувального та лікувально-профілактичного харчування. На основі експериментальних досліджень і апробацій була розроблена рецептура якісних безглютенових сирників, які мають велику кількість поживних речовин і є безпечними для вживання хворим на целіакію. Разработка технологии безглютеновых сырников (на основе рисовой, кукурузной или гречневой муки) позволит расширить ассортимент безглютеновой продукции, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям для лечебного и лечебно-профилактического питания. На основе экспериментальных исследований и апробаций была разработана рецептура качественных безглютеновых сырников, которые имеют большое количество питательных веществ и являются безопасными для употребления больным целиакией.
Опис: Development of technology for gluten-free cheesecakes (based on rice, corn or buckwheat flour) will expand the range of gluten-free products, fiber-enriched meal, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheese cakes can be consumed by people for medicinal and preventive nutrition. On the basis of experimental research and testing we have developed the formulation of high-quality gluten-free cheesecakes, which have a large amount of nutrients and are safe for consumption by celiac patients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4917
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
март конференция.PDF482,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.