Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4915
Назва: Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тіста
Інші назви: Исследование состояния белково-протеиназного комплекса безглютенового мучного теста
Investigation of protein-proteinase complex of gluten-free flour test
Автори: Лобачова, Надія Леонідівна
Мельник, Оксана Юріївна
Лобачёва, Надежда Леонидовна
Мельник, Оксана Юрьевна
Lobachova, Nadiiya Leonidivna
Melnik, Oksana Yuryivna
Ключові слова: безглютенове тісто
трансглютаміназа
колагенвмісні білки
безглютеновой тесто
трансглютаминаза
коллагенсодержащие белки
gluten-free dough
transglutaminase
kolahenvmisni proteins
Дата публікації: 2017
Видавництво: United Arab Emirates, Ajman
Бібліографічний опис: Лобачова Н. Л. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тіста [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. Ю. Мельник // Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference "Innovative Technologies in Science", (Dubai, UAE, February 28, 2017). - 2017. - № 3 (19), Vol. 1. – Р. 18-21.
Короткий огляд (реферат): У статті розкриваються особливості стану білково-протеїназного комплексу борошняного тіста, що є вкрай важливим для розуміння можливих механізмів регулювання структури безглютенового тіста за допомогою ферменту трансглютамінази за наявності колагенвмісних білків. На основі експериментальних дослідженнях із застосуванням ІЧ - спектроскопічного, титриметричного аналізу молекулярно-масового розподілу білкових речовин борошняної сировини, встановлено можливості впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан біополімерів борошняного тіста на основі борошняних сумішей. В статье раскрываются особенности состояния белково-протеиназного комплекса мучного теста, что крайне важно для понимания возможных механизмов регулирования структуры безглютенового теста с помощью фермента трансглютаминазы при наличии коллагеносодержащих белков. На основе экспериментальных исследованиях с применением ИК - спектроскопического, титриметрического анализа молекулярно-массового распределения белковых веществ мучного сырья, установлено возможности влияния фермента трансглютаминаза на конфирмационное состояние биополимеров мучного теста на основе мучных смесей.
Опис: In the article features state-protein complex proteyinaznoho flour dough, which is extremely important for the understanding of possible mechanisms of regulation structures gluten-free dough with the enzyme transglutaminase in the presence kolahenvmisnyh proteins. Based on experimental studies using IR - spectroscopic, titrimetric analysis of molecular weight distribution of proteins raw flour, found opportunities to influence the enzyme transglutaminase in the state conformation of biopolymers flour dough based on flour blends.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4915
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубаи..PDF537,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.