Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4915
Назва: | Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тіста |
Інші назви: | Исследование состояния белково-протеиназного комплекса безглютенового мучного теста Investigation of protein-proteinase complex of gluten-free flour test |
Автори: | Лобачова, Надія Леонідівна Мельник, Оксана Юріївна Лобачёва, Надежда Леонидовна Мельник, Оксана Юрьевна Lobachova, Nadiiya Leonidivna Melnik, Oksana Yuryivna |
Ключові слова: | безглютенове тісто трансглютаміназа колагенвмісні білки безглютеновой тесто трансглютаминаза коллагенсодержащие белки gluten-free dough transglutaminase kolahenvmisni proteins |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | United Arab Emirates, Ajman |
Бібліографічний опис: | Лобачова Н. Л. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тіста [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. Ю. Мельник // Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference "Innovative Technologies in Science", (Dubai, UAE, February 28, 2017). - 2017. - № 3 (19), Vol. 1. – Р. 18-21. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкриваються особливості стану білково-протеїназного комплексу борошняного тіста, що є вкрай важливим для розуміння можливих механізмів регулювання структури безглютенового тіста за допомогою ферменту трансглютамінази за наявності колагенвмісних білків. На основі експериментальних дослідженнях із застосуванням ІЧ - спектроскопічного, титриметричного аналізу молекулярно-масового розподілу білкових речовин борошняної сировини, встановлено можливості впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан біополімерів борошняного тіста на основі борошняних сумішей. В статье раскрываются особенности состояния белково-протеиназного комплекса мучного теста, что крайне важно для понимания возможных механизмов регулирования структуры безглютенового теста с помощью фермента трансглютаминазы при наличии коллагеносодержащих белков. На основе экспериментальных исследованиях с применением ИК - спектроскопического, титриметрического анализа молекулярно-массового распределения белковых веществ мучного сырья, установлено возможности влияния фермента трансглютаминаза на конфирмационное состояние биополимеров мучного теста на основе мучных смесей. |
Опис: | In the article features state-protein complex proteyinaznoho flour dough, which is extremely important for the understanding of possible mechanisms of regulation structures gluten-free dough with the enzyme transglutaminase in the presence kolahenvmisnyh proteins. Based on experimental studies using IR - spectroscopic, titrimetric analysis of molecular weight distribution of proteins raw flour, found opportunities to influence the enzyme transglutaminase in the state conformation of biopolymers flour dough based on flour blends. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4915 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дубаи..PDF | 537,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.