Перегляд зібрання за групою - Автори Nazarenko, Y.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Вибір раціонального способу сушіння груш в умовах крафтового виробництваПуригін, І. О.; Назаренко, Ю. В.; Синенко, Т. П.; Puryhin, I.; Nazarenko, Y.; Synenko, T.
2023Визначення впливу пюре кропиви-яблука на якісні показники йогуртуСиненко, Т. П.; Дзюба, Я. С.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Одінцов, С. М.; Synenko, T.; Dziuba, Ya.; Bolhova, N.; Nazarenko, Y.; Puryhin, I.; Odintsov, S.
2024Використання рослинної білкововмісною сировини в технології сирівОдінцов, С. М.; Назаренко, Ю. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Пуригін, І. О.; Odintsov, S.; Nazarenko, Y.; Bolhova, N.; Synenko, T.; Puryhin, I.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.
2020Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicatorsSamilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.