Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8329
Назва: Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators
Інші назви: Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників
Влияние структуры некоторых видов наполнителей, которые входят в рецептуру йогурта, на изменение его реологических показателей
Автори: Samilyk, M.
Helikh, A.
Ryzhkova, T.
Bolgova, N.
Nazarenko, Y.
Самілик, М. М.
Геліх, А. О.
Рижкова, Т. М.
Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Самилык, М. М.
Гелих, А. А.
Рыжкова, Т. М.
Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Ключові слова: natural yogurt
effective viscosity
structure stabilizers
натуральний йогурт
ефективна в’язкість
стабілізатори структури
натуральный йогурт
еффективная вязкость
стабилизаторы структуры
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Influence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators [Electronic resource] / M. Samilyk, А. Helikh, Т. Ryzhkova [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – № 2/11 ( 104 ). – Р. 46-51.
Короткий огляд (реферат): The possibility of using vegetable fillers with various types of structure (powdered, solid and pasty) in the technology of yogurt is analyzed. Проаналізовано можливість використання в технології йогуртів овочевих наповнювачів з різними типами структури (порошкоподібної, твердої та пастоподібної).
Опис: Проанализирована возможность использования в технологии йогуртов овощных наполнителей с различными типами структуры (порошкообразной, твердой и пастообразной).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8329
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
H e l i k h.pdf501,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.