Перегляд зібрання за групою - Автори Sklyar, O. I.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Використання комплексного препарату Джи-Пі -70 для покращення рубцевого травленняСкляр, О. І.; Герун, І. В.; Скляр, А. И.; Герун, И. В.; Sklyar, O. I.; Gerun, I. V.
2020Вплив добавок та різних мікроорганізмів на процеси бродіння в рубціСкляр, О. І.; Герун, І. В.; Скляр, А. И.; Герун, И. В.; Sklyar, O. I.; Gerun, I. V.
2020Вплив технології виробництва молока на його якість та безпечністьГерун, Інеса Володимирівна; Скляр, Олександр Іванович; Мусієнко, Олексій Володимирович; Герун, Инесса Владимировна; Скляр, Александр Иванович; Мусиенко, Алексей Владимирович; Gerun, I. W.; Sklyar, O. I.; Musiienko, O. V.
2018Годівля корів як один із факторів захворювання на кетоз і вплив на якість та безпечність молокаСкляр, О. І.; Герун, І. В.; Кіричек, Л. В.; Скляр, А. И.; Герун, И. В.; Киричек, Л. В.; Sklyar, O. I.; Gerun, I. V.; Kirichek, L. V.
2017Санітарно-гігієнічна оцінка якості та безпечності молока корів отриманого за новітніх технологійСкляр, О. І.; Шкромада, О. І.; Герун, І. В.; Паращенко, В. В.; Скляр, А. И; Шкромада, А. И.; Герун, И. В.; Паращенко, В. В.; Sklyar, O. I.; Shkromada, O. I.; Geroun, I. V.; Parashchenko, V. V.