Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоркішко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorKorkishko, Andriy Oleksandrovich-
dc.date.accessioned2023-02-02T07:51:54Z-
dc.date.available2023-02-02T07:51:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10308-
dc.descriptionThe purpose of the qualification work is to improve the technology of butter production with the aim of updating the assortment line of the product. The work analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy production technologies, the benefits of quince-added products, develops a technological scheme for production and creates a new product, and describes all research results. Labor protection issues were worked out, attention was paid to the safety aspects of food production. The economic efficiency of introducing a new product is calculated.uk_UA
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва вершкового масла з метою оновлення асортиментної лінії продукту. В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва, користь продуктів з додаванням айви, розроблено технологічну схему виробництва та створено новий продукт, описано всі результати досліджень. Опрацьовані питання з охорони праці, приділено увагу аспектам безпеки харчового виробництва. Розраховано економічну ефективність введення нового продукту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectайваuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectquincuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва вершкового масла з айвоюuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the production technology of butter with quinceuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коркішко А..pdf
  Restricted Access
1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.