Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемидова, Є. В.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorDemidova, E.-
dc.contributor.authorSamilyk, M.-
dc.date.accessioned2023-02-03T11:48:39Z-
dc.date.available2023-02-03T11:48:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДемидова Є. В. Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Інформаційне суспільство : технологічні, економічні та технічні аспекти становлення : матеріали Міжнародної наукової інтернет-конференції, (Тернопіль, Україна – Переворськ, Польща, 22-23 вересня 2022 р.). – Тернопіль : ФОП Шпак В.Б., 2022. – Вип. 70. – С. 149-151.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10332-
dc.descriptionThe purpose of our work is to justify the feasibility of production of fermented milk products using elderberry processing derivatives. The developed technology for the production of elderberry powders with functional properties and their use in the production of fermented milk products is appropriate for introduction into production. The introduction of a new product into production will diversify the assortment of natural fermented milk products with functional properties.uk_UA
dc.description.abstractМетою нашої роботи є – обґрунтування доцільності виробництва кисломолочних продуктів з використанням похідних переробки ягід бузини. Розроблена технологія виробництва бузинових порошків із функціональними властивостями та використання їх у виробництві кисломолочних продуктів є доцільною для впровадження у виробництво. Впровадження нового продукту у виробництво дозволить урізноманітнити асортимент натуральних кисломолочних виробів з функціональними властивостями.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherФОП Шпак В.Б.uk_UA
dc.subjectпохідні переробки ягід бузиниuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectфункціональні властивостіuk_UA
dc.subjectderivatives of elderberry processinguk_UA
dc.subjectfermented milk productsuk_UA
dc.subjectfunctional propertiesuk_UA
dc.titleВикористання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeUse of derivatives of elderberry processing in the production of dairy productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття Тернопіль.pdf249,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.