Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10586
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKrapivnytska, I.-
dc.contributor.authorLadyka, V.-
dc.contributor.authorIanchyk, M.-
dc.contributor.authorOmelchenko, S.-
dc.contributor.authorMelnyk, O.-
dc.contributor.authorPertsevyi, F.-
dc.contributor.authorКропивницька, І.-
dc.contributor.authorЛадика, В.-
dc.contributor.authorЯнчик, М.-
dc.contributor.authorОмельченко, С.-
dc.contributor.authorМельник, О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф.-
dc.date.accessioned2023-05-19T11:29:02Z-
dc.date.available2023-05-19T11:29:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationScientific and practical aspects of pectin and pectin products : monograph [Electronic resource] / I. Krapivnytska, V. Ladyka, M. Ianchyk [and athers]. – Kharkiv : Dissa+, 2022. – 228 p.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10586-
dc.descriptionУ монографії обґрунтовано та розроблено сучасні високоефективні функціональні технології з додаванням пектину та пектинопродуктів. Пектин - природний полісахарид, який поєднує в собі властивості структуроутворювача і біологічно активної сполуки. Структуроутворення в продуктах з пектином проявляється в здатності утворювати міцні гелі, надавати стійкість емульсіям, згущувати харчові маси. Біологічна активність пектинових речовин виражається в дезінтоксикаційній, радіопротекторній, антиоксидантній, гіпоглікемічній, імуностимулюючій діях. Це дає підстави для його широкого використання при створенні продуктів оздоровлення, профілактичного харчування та лікарських форм. Дане видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових співробітників, аспірантів, студентів спеціальності «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe monograph substantiates and develops modern, highly efficient functional technologies with the addition of pectin and pectin products. Pectin is a natural polysaccharide that combines the properties of a structuring agent and a biologically active compound. Structural formation in products with pectin is manifested in the ability to form strong gels, give stability to emulsions, thicken food masses. The biological activity of pectic substances is expressed in detoxifying, radioprotective, antioxidant, hypoglycemic, immunostimulatory effects. This gives grounds for its widespread use in the creation of health products, preventive nutrition and dosage forms. This publication can be useful for a wide range of scientists and practitioners, researchers, graduate students, students majoring in "Food Technology", as well as for practitioners in the food industry and restaurants.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherDissa+uk_UA
dc.subjectgel strengthuk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.subjectpectin productsuk_UA
dc.subjectміцність гелюuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectпектинові продуктиuk_UA
dc.titleScientific and practical aspects of pectin and pectin productsuk_UA
dc.title.alternativeНауково-практичні аспекти пектину та пектинових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перцевой Ф.В._SCIENTIFIC AND PRACTICAL ASPECTS OF PECTIN AND PECTIN PRODUCTS.pdf4,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.