Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10600
Назва: Організаційно-управлінські інновації в ресторанному бізнесі
Інші назви: Organizational and managerial innovations in the restaurant business
Автори: Тєлєтов, Олександр Сергійович
Teletov, Alexandr Sergeevich
Ключові слова: ресторанний бізнес
інновації в ресторанному бізнесі
продуктові інновації
restaurant business
innovations in the restaurant business
product innovations
Дата публікації: 2023
Видавництво: Вид. центр КНУКіМ
Бібліографічний опис: Тєлєтов О. С. Організаційно-управлінські інновації в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. С. Тєлєтов // Україна у світових глобалізаційних процесах : культура, економіка, суспільство : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 22-23 березня 2023 р.). – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2023. – Ч. 3. – С. 177–179.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто переваги та недоліки індустрії ресторанних послуг в Україні, що постійно змінюються. Показано суттєві переваги закладів, які використовують оригінальний інтер’єр, програми лояльності, бонуси та подарунки на згадку, мають дитячу зону, дозволяють відвідувачам самостійно обрати інгредієнти та т. ін.
Опис: The advantages and disadvantages of the restaurant service industry in Ukraine, which are constantly changing, are considered. The significant advantages of establishments that use an original interior, loyalty programs, bonuses and commemorative gifts, have a children's area, allow visitors to choose ingredients, etc., are shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10600
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023(2)Тєлєтов_О.С..pdf436,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.