Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопсуй, В’ячеслав Васильович-
dc.contributor.authorКорж, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorPopsuy, Vyacheslav Vasilyevich-
dc.contributor.authorKorzh, Olga Vasilievna-
dc.date.accessioned2023-07-21T11:27:44Z-
dc.date.available2023-07-21T11:27:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПопсуй В. В. Фізико-хімічні та органолептичні властивості м’яса відгодівельного молодняку використання свиней в залежності від варіанту міжгенетичних поєднань [Електронний ресурс] / В. В. Попсуй, О. В. Корж // Перспективи розвитку науки, освіти і технологій в контексті євроінтеграції : збірник доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, (Кропивницький, 12 жовтня 2022 р.). – Кропивницький, 2022. – С. 47-49. – Режим доступу : http://www.economics.in.ua/2022/09/12-2022.html. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10814-
dc.descriptionAccording to the results of the experiment, the tendentious features characteristic of each genotype were established, but no significant physico-chemical and tasting features were found in the meat samples, which can be used in the future for the production of culinary and sausage products.uk_UA
dc.description.abstractЗа результатами експерименту встановлено тенденційні особливості, притаманні кожному генотипу, але не виявлено значних недоліків фізико-хімічних та дегустаційних особливостей у зразках м’яса, яке може в подальшому використовуватися для виготовлення кулінарних та ковбасних виробів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectприрістuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectсхема годівліuk_UA
dc.subjectgainuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.subjectfeeding schemeuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та органолептичні властивості м’яса відгодівельного молодняку використання свиней в залежності від варіанту міжгенетичних поєднаньuk_UA
dc.title.alternativePhysico-chemical and organoleptic properties of the meat of fattening young animals using pigs depending on the variant of intergenetic combinationsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.