Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11266
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Volodymyrivna | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-28T11:48:24Z | - |
dc.date.available | 2023-12-28T11:48:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. І. Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Таврійський науковий вісник. – Сер. «Технічні науки». – Кропивницький, 2023. – № 1. – С. 114-124. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11266 | - |
dc.description | The aim of the study was to analyze modern innovative trends in the development of non-alcoholic beverages. It has been established that today the main trend in the development of the soft drinks market is the development and implementation of technologies based on extracts of various plant raw materials. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження був аналіз сучасних інноваційних трендів у розробці безалкогольних напоїв. Встановлено, що на сьогоднішній день основною тенденцією розвитку ринку безалкогольних напоїв є розроблення і впровадження технологій на основі екстрактів різноманітної рослинної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | функціональні безалкогольні напої | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | рослинні екстракти | uk_UA |
dc.subject | functional soft drinks | uk_UA |
dc.subject | non-traditional raw materials | uk_UA |
dc.subject | plant extracts | uk_UA |
dc.title | Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of modern trends in the production of non-alcoholic beverages using non-traditional plant raw materials | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Таврійський_ТИщенко.pdf | 402,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.