Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11267
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Marynin, Andriy Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Matsuk, Yuliia Anatoliivna | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Марінін, Андрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Мацук, Юлія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-28T12:23:43Z | - |
dc.date.available | 2023-12-28T12:23:43Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. I. Tischenko, V. M. Pasichnyi [and athers] // Acta Sci. Pol. Technol. Aliment. – 2023. – № 22 (3). – Р. 257-266. – Режим доступу : https://doi.org/10.17306/J.AFS.2023.1144. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11267 | - |
dc.description | Метою роботи було дослідження функціонально-технологічних, структурно-механічних, антиокислювальних властивостей м’яса дикого кабана та його порівняльна оцінка з м’ясом свиней, вирощених у промислових умовах. | uk_UA |
dc.description.abstract | The aim of this work was to study the functional-technological, structural-mechanical, antioxidant properties of wild boar meat as a perspective the of meat for meat processing and its comparative assessment with the meat of pigs grown in industrial conditions. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | wild boar meat | uk_UA |
dc.subject | functional properties | uk_UA |
dc.subject | antioxidant properties | uk_UA |
dc.subject | м'ясо дикого кабана | uk_UA |
dc.subject | реологічні властивості | uk_UA |
dc.subject | функціонально-технологічні властивості | uk_UA |
dc.title | Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork | uk_UA |
dc.title.alternative | Порівняльний аналіз хімічного складу, функціонально-технологічних, реологічних та антиоксидантних властивостей м’яса дикого кабана (Sus scrofa) та свинини домашньої | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Польща_Тищенко.pdf | 454,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.