Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorMarynin, Andriy Ivanovich-
dc.contributor.authorMatsuk, Yuliia Anatoliivna-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorМарінін, Андрій Іванович-
dc.contributor.authorМацук, Юлія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-12-28T12:23:43Z-
dc.date.available2023-12-28T12:23:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationComparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. I. Tischenko, V. M. Pasichnyi [and athers] // Acta Sci. Pol. Technol. Aliment. – 2023. – № 22 (3). – Р. 257-266. – Режим доступу : https://doi.org/10.17306/J.AFS.2023.1144. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11267-
dc.descriptionМетою роботи було дослідження функціонально-технологічних, структурно-механічних, антиокислювальних властивостей м’яса дикого кабана та його порівняльна оцінка з м’ясом свиней, вирощених у промислових умовах.uk_UA
dc.description.abstractThe aim of this work was to study the functional-technological, structural-mechanical, antioxidant properties of wild boar meat as a perspective the of meat for meat processing and its comparative assessment with the meat of pigs grown in industrial conditions.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectwild boar meatuk_UA
dc.subjectfunctional propertiesuk_UA
dc.subjectantioxidant propertiesuk_UA
dc.subjectм'ясо дикого кабанаuk_UA
dc.subjectреологічні властивостіuk_UA
dc.subjectфункціонально-технологічні властивостіuk_UA
dc.titleComparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial porkuk_UA
dc.title.alternativeПорівняльний аналіз хімічного складу, функціонально-технологічних, реологічних та антиоксидантних властивостей м’яса дикого кабана (Sus scrofa) та свинини домашньоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Польща_Тищенко.pdf454,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.