Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДеуленко, Анатолій Борисович-
dc.contributor.authorDeulenko, A. B.-
dc.date.accessioned2024-02-13T10:47:48Z-
dc.date.available2024-02-13T10:47:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11657-
dc.descriptionThe qualification work of the student Deulenko A. B. on the topic: "Improving the technology of pasta products using vegetable raw materials" will allow to enrich pasta products with food fibers and vitamins and expand the range of pasta products. These products can be used as an independent dish or with the addition of such products as chicken, meat, mushrooms, etc. Such a product can be used for different categories of consumers both at home and in restaurants. The addition of amaranth flour to the technology of pasta products will significantly improve their structural and mechanical properties, as well as organoleptic quality indicators, while the price is quite affordable for all segments of the population.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота студента Деуленка А.Б. на тему: «Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини» присвячена темі збагачення макаронних виробів харчовими волокнами і вітамінами та розширення асортименту макаронних виробів. Дані вироби можна застосовувати як самостійний страву або з додаванням таких продуктів як курка, м'ясо, гриби, тощо. Такий виріб може використовуватися для різної категорії споживачів, як в домашнішіх умовах, так і в закладах ресторанного господарства. Додавання амарантового борошна у технологію макаронних виробів значно поліпшить їх структурно-механічні властивості, а також органолептичні показники якості при цьому ціна залишиться досить доступною для всіх верств населення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectамарантове борошноuk_UA
dc.subjectpastauk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectamaranth flouruk_UA
dc.titleУдосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of pasta products using vegetable raw materialsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.