Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11754
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Софія Богданівна-
dc.contributor.authorМаринін, Андрій Іванович-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Volodymyrovna-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl Mykolaovich-
dc.contributor.authorBozhko, Sofiia Bogdanivna-
dc.contributor.authorMarinin, Andriy Ivanovich-
dc.date.accessioned2024-04-05T06:38:28Z-
dc.date.available2024-04-05T06:38:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний [та ін.] // Наукові праці НУХТ. – 2024. – Т. 30, № 1. – С. 161-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754-
dc.descriptionThe article provides a scientific justification for the need to improve the technological process of semi-smoked sausage production by treating natural casings with biologically active antioxidant substances to improve the quality of stored products.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведено наукове обґрунтування необхідності удосконалення технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас шляхом обробки натуральних оболонок біологічно активними антиоксидантними речовинами з метою підвищення якості продукції, що зберігається.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectковбасна оболонкаuk_UA
dc.subjectекстракти ягідuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectsausage casinguk_UA
dc.subjectberry extractsuk_UA
dc.subjectsemi-smoked sausagesuk_UA
dc.titleДослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонкахuk_UA
dc.title.alternativeStudy of oxidative processes of semi-cooked sausages in modified casingsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
swnuft_30_1_Tischenko_Bozhko.pdf507,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.