Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11754
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Софія Богданівна | - |
dc.contributor.author | Маринін, Андрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Volodymyrovna | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl Mykolaovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Sofiia Bogdanivna | - |
dc.contributor.author | Marinin, Andriy Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-05T06:38:28Z | - |
dc.date.available | 2024-04-05T06:38:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний [та ін.] // Наукові праці НУХТ. – 2024. – Т. 30, № 1. – С. 161-170. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754 | - |
dc.description | The article provides a scientific justification for the need to improve the technological process of semi-smoked sausage production by treating natural casings with biologically active antioxidant substances to improve the quality of stored products. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведено наукове обґрунтування необхідності удосконалення технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас шляхом обробки натуральних оболонок біологічно активними антиоксидантними речовинами з метою підвищення якості продукції, що зберігається. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | ковбасна оболонка | uk_UA |
dc.subject | екстракти ягід | uk_UA |
dc.subject | напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | sausage casing | uk_UA |
dc.subject | berry extracts | uk_UA |
dc.subject | semi-smoked sausages | uk_UA |
dc.title | Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of oxidative processes of semi-cooked sausages in modified casings | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
swnuft_30_1_Tischenko_Bozhko.pdf | 507,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.