Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1183
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorСидоренко, Оксана Анатольевна-
dc.date.accessioned2013-07-09T09:05:06Z-
dc.date.available2013-07-09T09:05:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петровuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1183-
dc.descriptionСпециалисты ветеринарной медицины обязаны определять качество сырья, предназначенного для изготовления колбасных изделий, специй, вспомогательных материалов; проводить ветеринарно-санитарный надзор и контроль на всех этапах технологии изготовления колбасных изделий, определять качество готовых продуктов на соответствие требованиям действующих стандартов и при их хранении, транспортировке и реализации.uk_UK
dc.description.abstractСпеціалісти ветеринарної медицини зобов'язані визначати якість сировини, призначеної для виготовлення ковбасних виробів, спецій, допоміжних матеріалів; проводити ветеринарно-санітарний нагляд та контроль на всіх етапах технології виготовлення ковбасних виробів; визначати якість готових продуктів на відповідність вимогам чинних стандартів та під час їх зберігання, транспортування і реалізації.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectякість сировиниuk_UK
dc.subjectхарчові фарбникиuk_UK
dc.subjectтермічна обробка виробівuk_UK
dc.subjectкачество сырьяuk_UK
dc.subjectпищевые красителиuk_UK
dc.subjectтермическая обработка изделийuk_UK
dc.titleВетеринарно-санітарна оцінка якості варених ковбас при застосуванні нових добавок на базі Ворожбянського м'ясокомбінатуuk_UK
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарная оценка качества вареных колбас при применении новых добавок на базе Ворожбянского мясокомбинатаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Ветеринарної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна Сидоренко добавки до ковбас.pdf
  Restricted Access
452,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.