Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12085
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демидова, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Demydova, E. V. | - |
dc.contributor.author | Samilik, M. M. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T07:37:51Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T07:37:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Демидова Є. В. Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 7 листопада 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 93-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12085 | - |
dc.description | Bread is one of the most popular food products in the world. However, its shelf life is only 36 hours. A technology has been developed for the production of enriched bread with rowan processing derivatives from rowan hulled rye flour. | uk_UA |
dc.description.abstract | Хліб є одним із найпопулярніших харчових продуктів у світі. Проте, термін його придатності до споживання становить лише 36 годин. Розроблена технологія виготовлення збагаченого хліба похідними переробки горобини із обдирного житнього борошна. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | консерванти | uk_UA |
dc.subject | похідні переробки горобини | uk_UA |
dc.subject | bread | uk_UA |
dc.subject | preservatives | uk_UA |
dc.subject | rowan processing derivatives | uk_UA |
dc.title | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of bread technology with increased biological value and extended shelf life | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 193,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.