Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12113
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDemidova, E.-
dc.contributor.authorSamilyk, M.-
dc.contributor.authorДемидова, Є.-
dc.contributor.authorСамілик, М.-
dc.date.accessioned2024-08-06T06:02:51Z-
dc.date.available2024-08-06T06:02:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationDemidova E. Prospects for the use of wild berry processing products as functional food ingredients [Electronic resource] / Е. Demidova, М. Samilyk // Food science and technology. – 2023. – Vol. 17, Issue 4. – P. 24-33. – Режим доступу : https://doi.org/10.15673/fst.v17i4.2780. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12113-
dc.descriptionМетою даного дослідження є обґрунтування доцільності переробки плодів дикорослих рослин (Viburnum opulus, Sorbus, Hippophae, Sambucus nigra) у функціональні харчові інгредієнти. В статті проаналізовано структуру порошків з дикорослих ягід Viburnum opulus, Sorbus, Hippophae, Sambucus nigra, досліджено вміст мікро- та макроелементів у порошках; фізико-хімічні показники порошків із дикорослих ягід (сухі речовини, масова чатка вологи, дисперсність, масова частка редукувальних цукрів,озчинність, кислотність) та вміст харчових волокон у порошках Viburnum opulus, Sorbus, Hippophae, Sambucus nigra.uk_UA
dc.description.abstractThe aim of this study is to substantiate the feasibility of processing wild berries (Viburnum opulus, Sorbus, Hippophae, Sambucus nigra) into functional food ingredients. The paper analyses the structure of powders from wild berries Viburnum opulus, Sorbus, Hippophae, Sambucus nigra, and investigates the content of micro-and macroelements in the powders; physicochemical parameters of wild berry powders (dry matter, mass fraction of moisture, dispersibility, mass fraction of reducing sugars, solubility, acidity) and dietary fibre content in Viburnum opulus, Sorbus, Hippophae, Sambucus nigra powders.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectfunctional food ingredientsuk_UA
dc.subjectdehydrationuk_UA
dc.subjectvitamins Cuk_UA
dc.subjectфункціональні харчові інгредієнтиuk_UA
dc.subjectзневодненняuk_UA
dc.subjectвітамін Cuk_UA
dc.titleProspects for the use of wild berry processing products as functional food ingredientsuk_UA
dc.title.alternativeПерспективи використання продуктів переробки дикорослих ягід як функціональних харчових інгредієнтівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.