Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демидова, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Demydova, E. V. | - |
dc.contributor.author | Samilik, M. M. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-08T11:38:53Z | - |
dc.date.available | 2024-08-08T11:38:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Демидова Є. В. Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 16 листопада 2023 р.). – Київ : НУХТ, 2023. – С. 97-99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12152 | - |
dc.description | One of the priority directions of development of the pasta assortment is the production of products with increased nutritional and biological value due to the use of non-traditional raw materials. Wild berries are a source of biologically active substances. They have a proven positive physiological effect on the human body. It is proposed to use the derivatives of sea buckthorn processing Hippophae rhamnoides L. as raw materials for the production of herbal food supplements. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним з пріоритетних напрямків розвитку асортименту макаронів є виготовлення виробів із підвищеною харчовою та біологічною цінністю за рахунок застосування нетрадиційної сировини. Дикорослі ягоди є джерелом біологічно активних речовин. Вони мають доведений позитивний фізіологічний вплив на організм людини. В якості сировини для виробництва рослинних харчових добавок запропоновано використовувати похідні переробки обліпихи звичайної Hippophae rhamnoides L. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | Hippophae rhamnoides L | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | порошкові харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | Hippophae rhamnoides L | uk_UA |
dc.subject | pasta | uk_UA |
dc.subject | powdered food additives | uk_UA |
dc.title | Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of pasta enriched with sea buckthorn processing products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 592,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.