Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемидова, Є. В.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorDemydova, E. V.-
dc.contributor.authorSamilik, M. M.-
dc.date.accessioned2024-08-08T11:38:53Z-
dc.date.available2024-08-08T11:38:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДемидова Є. В. Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 16 листопада 2023 р.). – Київ : НУХТ, 2023. – С. 97-99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12152-
dc.descriptionOne of the priority directions of development of the pasta assortment is the production of products with increased nutritional and biological value due to the use of non-traditional raw materials. Wild berries are a source of biologically active substances. They have a proven positive physiological effect on the human body. It is proposed to use the derivatives of sea buckthorn processing Hippophae rhamnoides L. as raw materials for the production of herbal food supplements.uk_UA
dc.description.abstractОдним з пріоритетних напрямків розвитку асортименту макаронів є виготовлення виробів із підвищеною харчовою та біологічною цінністю за рахунок застосування нетрадиційної сировини. Дикорослі ягоди є джерелом біологічно активних речовин. Вони мають доведений позитивний фізіологічний вплив на організм людини. В якості сировини для виробництва рослинних харчових добавок запропоновано використовувати похідні переробки обліпихи звичайної Hippophae rhamnoides L.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectHippophae rhamnoides Luk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectпорошкові харчові добавкиuk_UA
dc.subjectHippophae rhamnoides Luk_UA
dc.subjectpastauk_UA
dc.subjectpowdered food additivesuk_UA
dc.titleТехнологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихиuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of pasta enriched with sea buckthorn processing productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf592,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.