Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12159
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДемидова, Є. В.-
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorБуяло, Є. С.-
dc.contributor.authorDemidova, E. V.-
dc.contributor.authorSamilik, M. M.-
dc.contributor.authorBuyalo, E. S.-
dc.date.accessioned2024-08-09T10:05:32Z-
dc.date.available2024-08-09T10:05:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДемидова Є. В. Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик, Є. С. Буяло // 90th International scientific conference of young scientist and students «Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution», (April, 11-12, 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12159-
dc.descriptionBreadsticks or grissini are popular Italian bakery products that are also widely consumed in other countries of the European Union. The creation of organic bakery products, in particular grissini, enriched with biologically active substances from plant materials, is a very promising area of development in the food industry.uk_UA
dc.description.abstractХлібні палички або грісіні є популярними італійськими хлібобулочними виробами, які також широко вживаються в інших країнах Європейського союзу. Створення органічних хлібобулочних виробів, зокрема грисіні, збагачених біологічно активними речовинами рослинної сировини, є дуже перспективним напрямком розвитку у харчовій промисловості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherNUFTuk_UA
dc.subjectгрісініuk_UA
dc.subjectSorbus aucupariauk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectgrisiniuk_UA
dc.subjectSorbus aucupariauk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.titleПерспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисініuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of Sorbus aucuparia powder in the production of breadcrumbsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf148,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.