Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12159
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Демидова, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Буяло, Є. С. | - |
dc.contributor.author | Demidova, E. V. | - |
dc.contributor.author | Samilik, M. M. | - |
dc.contributor.author | Buyalo, E. S. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-09T10:05:32Z | - |
dc.date.available | 2024-08-09T10:05:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Демидова Є. В. Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик, Є. С. Буяло // 90th International scientific conference of young scientist and students «Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution», (April, 11-12, 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12159 | - |
dc.description | Breadsticks or grissini are popular Italian bakery products that are also widely consumed in other countries of the European Union. The creation of organic bakery products, in particular grissini, enriched with biologically active substances from plant materials, is a very promising area of development in the food industry. | uk_UA |
dc.description.abstract | Хлібні палички або грісіні є популярними італійськими хлібобулочними виробами, які також широко вживаються в інших країнах Європейського союзу. Створення органічних хлібобулочних виробів, зокрема грисіні, збагачених біологічно активними речовинами рослинної сировини, є дуже перспективним напрямком розвитку у харчовій промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | NUFT | uk_UA |
dc.subject | грісіні | uk_UA |
dc.subject | Sorbus aucuparia | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | grisini | uk_UA |
dc.subject | Sorbus aucuparia | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of Sorbus aucuparia powder in the production of breadcrumbs | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 148,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.